Bleeding in 6w++

Assalammualaikum.. sy nak tanya, ade x yg ade pengalaman mcm sy? Sy baru 6w nak masuk 7w. Memula darah kluar pink. Kmudian skrg bleeding mcm period tp xpenuh pad pun. Cuma time kencing mmg kluar lendir2 darah. Smlm sy dh pg emergency hospital. Doc cek smua. Alhamdulillah masih ade kantung dan janin. Cuma heartbeat je belum nampak. Smlm sy mintak doc ubat kuatkan rahim tp doc xbg dgn sbb dia kata ubat tu xperlu. Tp sy risauuu sgt. Bleeding mcm kluar darah period. Ubat kuatkan rahim tu boleh beli di farmasi atau kne consult dgn klinik swasta utk dptkan? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

ubt kuat rahim kena ade prescription dri doktor ya. kena total bedrest. jgn bangun dri katil. bangun utk ke toilet je. lain2 semua suruh husband buat. and elakkan bersama sampai habis 1st trim nnti.

2y trước

Sy dh keguguran td sis. Dia kluar sendiri td masa sy ngam2 sampai hospital.. huhu tq ya sis sbb jawab soalan sy..