Period sampai awal seminggu.

Hi semua, nak minta pendapat. Kalau ikut kan hari ke 21 sy period balik. Sy ingat spotting tapi sampai pagi ni masih keluar darah lagi brownish. Walhal br kebah dr demam dah 5hr demam. Sy alah ubat gigi tiap kali gosok gigi mual muntah, makan xlalu. Period sy sepatutnya 18hb. Tp dia dtg cycle ke 21 period balik. 5years 1month ttc xpernah rasa double line.

2 Các câu trả lời

cycle 21 period smula tu normal sis.. sy kdg sebulan 2x period .. tp klu sis rsa x slesa org ada sakit² bgian perut better g jumpa doktor

5y trước

oww denyut d mana sis , pusat ka .. sis pantau dlu mcmna manatau berisi hehe..

Hormon terganggu kot sis

5y trước

Mungkin la sis. Xpela in sha Allah ada hikmah.