Kalau ikut kan app ni 7 week tp 1 line jer 😭

Hai mom, sy period 24/5/24 sampai 30/5/24, bln jun tak ada period. Sy sangat berharap double line. Penantian sy 14 tahun. Pagi ni sy beranikan diri check tp 1 line. Sy sentiasa period tiap bulan. Dr bln jun sampai hr ni blm period.#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

Kalau ikut kan app ni 7 week tp 1 line jer 😭
3 Các câu trả lời

check guna clear blue sis, kdang yg mahal nii dia detect awal ..

Sy doakan semoga Allah kurniakan rezeki baby secepatnya ❤️

Sis cuba beli yg watson punya yg 99% detect tu

2mo trước

Tengok sampai hujung bln julai ni belum juga period sy akan beli lg dan check lg. TQ