Positive Or Negative

Minta bagi pendapat mommies, kalau nak diikutkan saya period 11hb ni tapi 4hb baru2 ni ada tompok darah keluar dan saya kira kemungkinan besar darah period datang awal. Tapi badan pagi pagi panas sampai en husband ingat saya demam + kerap sakit kepala tapi tak teruk. Just kejap kejap. Semalam saja gatal try pregnancy test ni. Tapi keluar double line yang kabur. Kemungkinan pregnant ke walaupun kabur????

Positive Or Negative
1 Trả lời

Kalau kabur, dikira pregnant sis. Tahniah!!

5y trước

Kalau nk confirm cpt, guna UPT clearblue yg digital. Tp mahal sikit lah.