Bayi dalam Hari

Hi semua mummies, Nak tanya adakah normal jika bagi kerap mengeliat dan mengingau hampir setiap malam? Kadang tu dalam tidur pun banyak kali mengeliat dan mengingau . Terlalu kerap . Adakah normal? Atau ada cara ke nak cegah? Anak saya baru 28 hari . Tolong nya mummies²

5 Các câu trả lời

try bedung kan dia. kalau mcm kes anak saya, asal bedung nak kuar tangan pastu mengeliat. mengigau..buat bunyi lagi klakar 🤣😂🤣😂 pernah dia buat mcm bunyi meow meow masa tidur wahahahaha tu bawah sebulan tu memang mengekek mak ayah dia dengar 😂🤣😆

normal. Try bedung dia. Mcm ank sy dulu bedung kena kemas n ketat sikit. Sbb kuat menggeliat dan kalau x kemas, dia akn meronta x selesa.

Sama.saya bedung pun sama. Mcm tak cukup tidur je

bedung kan dia... pastu dengarkan surah2 al quran

Cuba bedung bby insyaAllah dye tdo nyenyak...