Bayi suka meneran & mengeliat

Normal ke anak saya tak sampai sebulan sangat kerap meneran & mengeliat sampai merah muka. Ada lah setiap 10 min sekali. Kadang risau sebab dia suka buat bunyi2 takut tersedak lah apa lah sampai saya tak boleh tidur/ rehat. #bantujawab #ingintahu #firstmom

6 Các câu trả lời

baby saya pun sama.. kadang tu smpai nk nangis.. kita yang risau tngok dia.. kalau dh macam tu saya ckap dia nak berak😂 tak tahu lh.. kadang nak berak . berak je.. ni menggeliat smpai mak mertua asyik salahkan saya perut baby sakit lh.. baby kembung lah.

normal..org tua² kata dia meneran isi.. umur sebulan nnt dah bambam bulat pipi pau🥰

Normal, dia nak gerakkan otot & lemak dia. Nanti tau2 dah bambam smpai hujung jari.

Normal. Baby saya pon blom sampai sebulan. Menggeliat sampai merah² muka

Normal je lg lg bby dragon ni

Normal