Jom kongsikan bersama!

Hi semua mommy dan daddy TAP🤗 Umur berapa ya anak anda mula minum susu formula?🍼 Dan minum jenama apa ya?🤔 Jom kongsikan di bawah. Boleh bantu ibu lain juga😉

Jom kongsikan bersama!
29 Các câu trả lời

Masa anak pertama sebab susu kurang ada. Dari newborn, susu lactogen.

Dari umur 2hari,susu sebelah je boleh hisap,sbelah puting tnggelam..

1 mth sbb saya ke gastrik teruk dlm pantang. susu dupro smpai sekrg

xtahu lg. sbb sehngga skrng ank umo 15bulan msih menyusu bdn

Yg bg susu badan je xcampur xyah la sibuk nk jwb 🤪

dr lahir brand similac tp cmpur susu bdn

on my baby's 4th month after birth.

selepas 10 bln.. minum susu dupro..

anak sy ndkmau susu botol..😂

selepas sebulan enfalac A+