Ada tak pesanan mak yang anda masih ingat lagi sampai sekarang?

Hi semua mommy & daddy komuniti TAP kesayangan min😍 Bila dah berumahtangga ni, mesti sedikit sebanyak kita akan merindui ibu ayah kita kadang kan?🥰 Jom kongsikan pesanan mak anda kepada anda yang paling anda tidak dapat lupakan😄

Ada tak pesanan mak yang anda masih ingat lagi sampai sekarang?
32 Các câu trả lời

Mak selalu kata, "mak sayang eka. Mak doakan eka bahagia dunia akhirat"

patuh pd perintah suami..n jgn bwk prngai budk2 tu smp ke tua😂😂

Jaga diri. Jangan tinggal solat. Mama sayang kakak 😍❤️💕

emak sentiase syg kmu nak❤️❤️ingt tu smpai bile ii😞

Harta dunia akhirat mamy d mna pun berada jgn lupa berdoa

mak selalu pesan nanti da keje jgn lupa kat mak ayah😌

Be kind or don't be anything at all ❤️

Teruskan hidup abaikan yang ingin menjatuhkan kita.

Kemana kita pergi akan membawa nama org tua kita.

Kemana pun kau pergi, jgn tinggal solat