Ada yang kira ikut bulan, ada yang kira ikut hari...Mommy macam mana?

Hi semua mommies TAP yang awesome 🙋😘 Min tahu ramai sangat yang keliru bila nak kira usia kandungan dia🤰 Kadang bila kita bagitahu berapa minggu, orang tanya berapa bulan. Lepastu ada jugak yang tanya berapa hari dah😅 Banyak-banyak soalan, soalan ni paling popular punyalah 🤭 Haah jom tengok dekat bawah ni carta untuk kandungan mommies semua. Harap sangat dapat membantu tau😘 *NOTA : Jangan lupa LIKE & POST PENANDA tau sebagai rujukan!

Ada yang kira ikut bulan, ada yang kira ikut hari...Mommy macam mana?
175 Các câu trả lời

5 minggu 6 hari ♥

24minggu 1hari

30minggu 4hari 🥰

27 minggu 2 Hari..

30weeks .. 7 bulan

5 minggu

28w2d 🥰🥰🥰

5 bulan 22 minggu

saya 39 week 6day

26 minggu 5 hari