Bayi mengeras. Bahaya atau tidak? Apakah maksudnya?

Min selalu dapat soalan atas ni daripada pengguna TAP tau☝️ 'Kalau bayi mengeras tapi kandungan baru tak sampai 20 minggu macam mana eh min? Min, mengeras ni tanda nak bersalin dah ke? etc etc etc' Jom ketahui lebih lagi sebab di sebalik bayi selalu mengeras pada infografik di bawah. *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Bayi mengeras. Bahaya atau tidak? Apakah maksudnya?
4 Các câu trả lời

tp sy dah 37w mmg kerap mengeras...lpas mkn bru baby akan gerak...tu normal ke

asal saya buat kerja sikit sana dia kuat mengeras

3y trước

21 wek

#TAPSupermoms #TAPactiveusers

👍🏼