Ada yang kira ikut bulan, ada yang kira ikut hari...Mommy macam mana?

Hi semua mommies TAP yang awesome 🙋😘 Min tahu ramai sangat yang keliru bila nak kira usia kandungan dia🤰 Kadang bila kita bagitahu berapa minggu, orang tanya berapa bulan. Lepastu ada jugak yang tanya berapa hari dah😅 Banyak-banyak soalan, soalan ni paling popular punyalah 🤭 Haah jom tengok dekat bawah ni carta untuk kandungan mommies semua. Harap sangat dapat membantu tau😘 *NOTA : Jangan lupa LIKE & POST PENANDA tau sebagai rujukan!

Ada yang kira ikut bulan, ada yang kira ikut hari...Mommy macam mana?
175 Các câu trả lời

.. knp saya xbole tgk cartanya min?.

4y trước

nampakkk.. terima kasih!.

bru tahu preggy 4week ♥️

alhamdullilah 4 month🥰

Alhamdulillah, 32minggu..

6w4d but got bleeding.hmm

Alhamdulillah dh 31w🥰

dah bersalin pada 37m2h.

10 week 2day

5 minggu 1 hari ❤️

8bulan 35minggu 6hari