Baru atau sudah lama?

Hi semua, minta pendapat semua jawab kemusykilan saya. Bulan jun saya lewat period 4 hari. lepas tu datang period macam biasa 7 hari. period 3 hari normal flow, lagi 4 hari hanya keluar sikit2. masuk julai lewat period 2 hari, saya terus buat upt test, naik double line terang macam dalam gambar. Soalan saya, kalau macam ni baru pregnant atau dah lama sebenarnya? Patut ke saya pegi scan dalam masa terdekat?

Baru atau sudah lama?
18 Các câu trả lời

dh lm rsnya..dh blh dh nk jumpa doc tuk scan .mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

pekat ni biasa bhcg tinggi, same ad dah lame pregnant atau pregnant twin

2mo trước

a,a btl da biar lame mmg pudar .

Sis ada simptom pregnant tak bulan lepas? sy pun mcmana ni juga tapi tak cek upt lagi

2mo trước

Saya ada rasa sakit perut macam senggugut, sakit pinggang, pening2, sensitive nipple. Tapi saya anggap tu symptoms biasa saya dapat kalau nak period so saya buat tak kisah. Baru ni saya kena rashes so saya pegi klinik, sebelum dr bagi ubat dr suruh check upt sebab saya dah lewat period 2 hari. Baru find out double line

Better jumpa doktor untuk pemeriksaan kandungan.

Sy terang mcm ni tp baru 5 6 weeks 😄

klu upt pekat mcm tu biasa dlm 4-5mgu..

mungkin kembar sis

p scan