Lewat period 2 hari, upt negetif. Keliru

Hi, saya nak tanya, ada ke yang berpengalaman macam saya lewat period dah 2 hari.. kalau ikutkan harini dah 4 minggu 5 hari usia kandungan (kalau ada). Tapi bile test upt tak naik pon double line. Soalan saya, Agak2 saya betul2 pregnant ke? Bile waktu yang sepatutnya saya test lagi upt? #ingintahu

1 Trả lời

ulang semula lepas 7 hari. kalau masih -ve, kemungkinan bsr gangguan hormon.

8mo trước

mcm sy kalau nak period pn breast akn sensitif but semoga baik2 saja