Upt test samar

Assalamualaikum..nak tanya saya dah lewat period dah 4 hari..saya buat upt test dapat samar macam nii..kalau macam nii positif ke? upt memang samar² ke kalau lewat period 4 hari macam dalam gambar nii ? #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

Upt test samar
6 Các câu trả lời

hri tu sya lambat period 5 hri pun mcm ni,msih samar².repeat blik test 4,5 hri gitu,in sha Allah ada rezeki sis.skrg sya dah 16w3d😉

3y trước

tiada,msa tu blm kompom sya preggy,main bowling lgi😂😂😂nasib la baby ndak apa²

Kalau mcm ni positif tp kira awal lg. Tggu lg 4~7 hari utk repeat kalau nak kepastian. Tahniah puann

npk msih smr g sis..x pe try g smgu..insyallah trg nti line..or sis bli clear blue..yg tu sng dtct

Sis boleh repeat test lagi seminggu atau terus cek di klinik untuk kepastian

cuba buat test masa seawal pagi selepas bangun dari tidur..

cmne sis result? awk dh test lagi?

3y trước

upt eco ke tu sis