Masuk belon

Hi semua kwn2 dlm ni.. mgu dpn 13.11 sy dah 38 mgu, dokto nk msukkan belon...sy xde pglaman psl belon ni...sbb ni ank yg ke-4.. sblum2 ni brslin x prnh pki belon pun ckup 38 mgu baby da nk kluar.. sy ade bc artikel msuk belon ni sakit spi 24jam lame tu...sy biasa sakit 1/2 hri je da slmt baby klua... sape ade pglaman boleh share x?.. berdebar2 n risau pn ade ni..huhuhu.. doakan baby sy kluar normal...

1 Trả lời

Sy kne msuk belon selepas 3x induce ubat x jalan🤣30minit pertama mmg sakit yg teramat sgt... Menangis kt katil sampai husband n mak ikot nangis skali... Lps 30 mnit x sakit dah😁tapi jln bkk 4cm je

5y trước

owh ye ke...huhuhu...trime kasih..hrp sy cpt jugak...