Belon

Pd pg 1.10.2019..doktor ade masuk kn belum ke dlm rahim sy..sbb doktor ckp jln baru buka 1cm n sy pun dh ade rasa sakit sikit2..jd sbb tu dia masukkn belon untuk cepatkn bukaan..doktor ckp belon tu akn tercabut sndri klau bukaan dh 3cm....sy nk tnye lh sikit klau belon tu xjgk tercabut dgn sndri n jln x buka jgk tetap 1cm..ape kah doktor akn suruh brsalin ceazer..mf sekadar brtanya..

2 Các câu trả lời

x sis... mcm sy anak ptama sblom ni dlam 4jam belon tu tjatuh sndri, msa tu sy tlelah tahan contraction lpas belon tu tjatuh kua darah dan lendir sikit skli air ketuban, masa tu dah 4@5cm, trus masuk labour

Tengok keadaan sis.law dah overdue,mybe dr akn suggest czer.bnyakkn bjalan atau pun bersama suami pun bole mmbantu buka pintu rahim.

5y trước

Law branak kt swasta bole request czer.law krajaan dr tengok keadaan sis dulu.