Baby kurang bergerak

Hi semua 👋🏻 Kandungan saya dah nak masuk 36 minggu. Nak tanya, normal ke kalau baby saya kurang bergerak dalam tempoh ni? Ibu saya cakap kemungkinan sebab ruang dalam perut makin berkurang menyebabkan baby saya sukar untuk aktif bergerak..

2 Các câu trả lời

if x ckup 10 pergerakan terus ke hospital. dia cek ctg. if okay x kena tahan. dr bg balik.

kalau banyak kurang, mungkin kena check dengan doctor. sebab risau ada komplikasi.