baby kurang bergerak

Haii mommy 36 minggu ada kah baby kurang bergerak atau lebih aktif?

3 Các câu trả lời

Bby kurang bgerak pun tanda bersalin, sis kena btol2 catat pgerakan anak yer.. semoga dipermudahkan urusan sis.. Cuba sis minum ais bg die gerak, sbb risau kn anak x gerak mcm selalu, xpun sis main pusat sis, sbb sy slly main pusat sy bby kuat nendang kot dia geli kot 😄😄

Sama la..tpi sy selalu gerak2kn perut sy...supye bby dlm perut bergerak...tpi bila mlm..jgn ckp la..xboleh nk tdo..dh mcm main sepak bola dlm perut....

Ckp dgn dia sis.. gerakan perut tu bg tindak balas.. insyaallah