Skip Sarapan

Hi semua. Kandungan saya dah masuk 17minggu tapi saya selalu skip sarapan sbb saya takde selera nak makan. Saya hanya minum air shj. Ia akan jejas anak dlm kandungan ke?

1 Trả lời

Klau sy memang jnis xmkn srapan ablom pregnant lagi.. Bgun pgi just minun ribena/lemon suam/susu je..kadang2 mkn roti.. Tghri bru mkn.. Nurse ckp kne isi jgk prut pgi wlau skit, so pgi2 skrg sy minum susu je.. And alhamdulillah skrg dkt 9bulan dh.. Details sxan semua dh buat.. Baby ok