early pregnancy

Hi semua, kalau nk ikutkan last period harini dah 10w2d, tapi tadi scan 6w5d pulak. doc kata perkembangan janin tak serupa mcm usia kehamilan. rasa sedih dgr bila doc ckp janin tak growth and possible kena gugurkan kalau next 2weeks scan takde perubahan. ada mommies yg pernah experience mcm ni tak? share plis 🥺😭

early pregnancy
15 Các câu trả lời

Mungkin awak lambat ovulasi kot. Byk2 doa ye. Heartbeat dah dpt dgr ke?

syafiqah sy x sure susu apa yg bagus.. tp sy minum susu enfamama ja..

Sbr je sis..sy cm sis jugak lps 2 minggu ok je positif je sis

apa pun sntiasa fikir positif sis..

Tiada..