pengasuh atau taska? area rumah atau tempat kerja?

Hi semua.. jom share pendapat masing2.. Mommies semua lebih prefer hantar ke pengasuh atau ke taska? Sekarang kan byk kes2 mengenai pengasuh rumah dan taska.. sy anak 1st.. tgh memikir lagi nak anta kat mana ? Lagi satu, bg mommies semua, lebih baik kita cari area rumah atau tempat kerja? Sbb jarak rumah sy ke tempat kerja dalam 30minit.. Tq all mommies ?

2 Các câu trả lời

Kalau saya,bayar jiran ataupun org yang saya betul2 kenal macam mak ke kakak ke..kalau nak cari org lain.prefer dekat tenpat kerja so kalau emergency senang awak nak pergi tengok anak awak.

Entahla..2bagi saya dua2 ada risiko..cuma ikut nasib..