Pengasuh taska atau persendirian

Hi mommies,nk tanya korang prefer pengasuh persendirian atau taska?#firstmom #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

anak saya taska everything dorg record. bath, pee, tidur semua dorg record rutin hariannya kat apps. if persendirian agak susah sikit sebab tak berdaftar, nurse kat kkia pun suggest taska yg berdaftar dgn jkm

Better taska sebab dorang ada certificate… semua ada rekod… so apa2 jadi senang nak berurusan… kalau persendirian ni bahaya sikit kalau jadi apa2…

persendirian. tapi kena cari yg btul2 menjaga dgn baik, jgn tngkap muat.