Apa makna MERDEKA untuk ibu?

Hi semua ibu-ibu TAP🥰 Beberapa hari lagi kita akan menyambut Hari Kemerdekaan negara kita yang ke-63 Tahun🇲🇾 Iaitu hari bebasnya tanah air kita daripada penjajah💥🇲🇾 Apakah pula makna kebebasan/merdeka yang ibu impikan ya?👩 Jom kongsikan bersama pengguna lain😊 #TapmerdekaMalaysia

Apa makna MERDEKA untuk ibu?
15 Các câu trả lời

Kebebasan daripada penyakit hati. Nak jadi mukmin yg sejahtera hati ni. Tolong jauhkan saya juga daripada golongan yang boleh mengundang penyakit hati ni. Aamiin Kebebasan daripada sibuk mencari salah orang dan jadi orang yg selalu muhasabah diri. Orang yg sibuk muhasabah dirinya dan memerhatikan kesalahan dirinya takkan sempat cari salah orang lain Kebebasan daripada asyik memikirkan "apa orang akan cakap". Saya nak jadi orang yg tak endahkan kata2 orang asalkan kita tahu apa yg kita buat tu perkara Yang betul 🤗

kebebasan dari mulut2 manusia yg bertanya. xbole jln lg ka ank? eh kenapa Gigi x tumbuh lg,bby 4 bulan dh tumbuh Gigi la bla bla bla. harap bebas dari dgr benda2 negatif mcm tu. setiap tumbesaran budak semua lain2.

bebas drpd segala masalah blh mkn mkn mkn badan X naik2...😅😅

Kebebasan dan kepuasan penyusuan lambang kemerdekaan tanah air

bebas dri covid19 dan bebas dripda mslah hutang😊

bebas makan apa sahaja tanpa naik berat badan.

bebas jalan2 dan makan #TapmerdekaMalaysia

Bebas dr msalah,bebas dr hutang😁

bebas dari segala masalah 😊

bebas dari segala masalah....