Serah Diri

hi semua , happynya saya dah dapat tarikh serah diri 23/8 ni due date 7/9 . confirm ke kita boleh bersalin terus kalau dah dapat tarikh serah diri tu . perasaan sekarang ni happy tapi takut juga nak bersalin 🤭. saya kena bersalin awal sbb gdm on ubat 38w kena delivery baby . eyy takut betul la sbb ni first baby 👶.

19 Các câu trả lời

sama la gdm.. on insulin.. sis brp bacaan bsp?? sy belum smpai masa lagi utk bersalin.. tp berdebar jugk nk tggu ni.. ikot due date 26.10..

1mo trước

bacaan saya tengah tengah je 5-6 centu

saya pun gdm on insulin ..due 22/3/24 tp dpat tarikh serah diri 8/3/24 ..tp 24/2/24 air ketuban dh pecah ..hehe 25/2/24 beranak normal

Geng anxiety, saya tarikh serah diri 20hb 8.....masuk ward first baby.... Rasa takut tp nak tgk baby... Makin tak larat

macam mana tu sis saya pun dah 32 week ni qnqk pertama takut nak bersalin🥺 bgi petua agar bersalin normal

confirm on 23/8 tu kalau czer je awak. kalau normal tk confirm. maybe 23 24 or 25 etc

klu sy dulu neves utk serah diri.. apapun smg dilancarkan segala urusan

slalunya shari lps warded bru induced. amek masa jgk dlm 2-3hari.

biasa serah diri ni akan cek dulu.. dipantau dalam wad dulu..

ye. paling lewat pun 2 hari slps serah diri.