Serah diri awal

Hi mommie.. sya due 14/10 blom ada tanda bersalin.. dh dpt tarikh 20/10 utk serah diri.. bleh ke klau nk serah diri awal dri tarikh tu.. #firstmom

2 Các câu trả lời

bg sy lebih baik tgu sakit dtg sndri atau serah diri ikut tarikh. sekurang2nya tak stress duduk wad tgk ibu2 lain yg kejap masuk kejap keluar.

macam saya doktor dah keluarkan surat serah diri 16/6 . Due 1/7.. kena datang hospital pagi pagi 16hb tu. Doktor dah bagitahu dah