Untuk bakal ayah!

Hi semua daddy to-be TAP🥰 Tau tak ada satu perkara yang ayah kena peka bila si isteri mengandung ni 😏😆 Haaah si ibu, betul atau tidak ni🤭

Untuk bakal ayah!
23 Các câu trả lời

😂😂😂😂hihi pttla dlu husben akn tnye yunk nk lg x..klu x abg abiskn..hihi..rupenye ikut petua ni..dia bg kita mkn puas2 dh setel br dia tnye n tlg abiskn😂😂😂😂✌

ya btl, suami siap perasan bla kta jeling tu mknn, dia taw kta nak, dia xkan mkn pnya, mmg sah kta yg akn hbiskn😂

Betul jika si isteri yg nak habiskan 😂😂 Xdpt kang emosi pulak..xcukup.

Haha knp? Sbb nnty mintak nk skit? 🤭

🤣saya terbalik,dia tukang habiskan

ehhh tak tau pulak aku 😅

🤣🤣🤣

Maksudnya apa?

😂😂😂

😁😁😁