Lilitan kepala anak besar

Hi semua, anak sy 6 bulan 2 minggu, lilitan kepala 46cm. Belum pandai meniarap & angkat kepala. Tapi dah boleh duduk dengan bantuan. Ada tak mommies yg ada pengalaman lilitan kepala bayi besar? Risau la saya 😭 memang ada followup pakar tapi nak tunggu tarikh appointment tu risau sangat asyik memikir 😭 anak sy perempuan.

2 Các câu trả lời

Baby 6 bulan x boleh angkat kepala lagi? Dah dikira delay milestone die tu awak. Selama check up anak x bgtahu nurse ke pasal baby x boleh angkat kepala die tu lagi? Bykkan tummy time awak. Baby mmg akan nangis x selesa, x suka, tp awak kena buat juga sbb tummy time tu boleh kuatkan otot kepala dan otot leher die.

hi sis, boleh share update terkini pasal anak..?