Lilitan kepala bayi dalam kandungan besar 2 minggu

Assalamualaikum mommies semua, normal tak klau dh 28weeks scan lilitan kepala baby besar 2 minggu dari usia kandungan? Sbb bila scan lilitan tu ukuran 29w5d punya.

2 Các câu trả lời

Awak mcm saya..hari ni scan ptt usia kdungan 28w3d.. tp ukuran kpla bby dh 30w... Doc cuma ckp akan pantau ja...tp scan sblm2 ni normal ja..semoga baik2 saja lah

kalau doktor tak kata apa tuh normal je. kira baby awak besar sikit la nanti.