Lilitan kepala lebih besar

Hi Siapa ada pengalaman, lilitan kepala anak lebih besar dari graf yg di sediakan. Anak sy 7bln 19hari, tp lilitan kepala 45-46cm mcm tu. Betul2 diats garisan putih graf. Tetapi ank sy mcm bayi yg lain, normal. Ada tak pengalaman sama mcm sy? Pernah refer doktor? Tq in advance #firstbaby

1 Trả lời

Anak sulung sy pun lilitan kepala dia besar..tp selagi doc ckp normal & tumbesaran sihat selagi tu sy rasa ok alhamdulillah..skrg dah 3 tahun lebih..mmg lilitan kepala dia besar tp xde masalah apa2 pun..kdg dia sendiri buat lawak bila nak pakai baju susah nak masuk kepala dia ckp “kepala abang besar sangat la mamy” 😂

3y trước

Tqsm share experience. Kami hujung bln ni baru pegi checkup. Kalau ada lilitan kepala besar, tp normal, syukur Alhamdulilah. Doakan anak sy normal ya. Tq puan...