Explainkan bacaan chart

Hi semua, ade sesiapa yang boleh explain kan . Kenapa chart sy macam ni. Kita nyer dah tak paham nak bace chart sudah. & Kalau kita punye opk tu menurun tapi bbt naik. Possible ke utk preggy?? Terima kasih #Sharing_dong_Bund #advice

Explainkan bacaan chart
2 Các câu trả lời

cantik graf tu. kalau BBT tu maintain tinggi sampai 14dpo, inshaAllah high chance pregnant tu. kalau dia turun, maybe nak period.

3mo trước

sy xpernah dpt garisan bbt naik mcm tu 🥲 selalu mmg mendatar ke bawah aje