BBT , Pregnant or Tak?

Kawan2,boleh tak tgk kan BBt ni ada tanda2 high chances preggy tak? CD66-Dpo18. Malam smlm buat upt tapi -ve,pakai 25miu. Lepastu nak tanya adakah bbt chart ni nampak rocky? Mcm mana nak tahu chart kita tu rocky ke tak?Thankyou

BBT , Pregnant or Tak?
5 Các câu trả lời

Esok kalau still xperiod, line tu akan hilang rasanya sebab maximum dpo18 je. Biphasic pattern xclear. Boleh jadi belum o lagi. Cd47-48 tu ada masuk data apa? Opk positif betul ke time tu?

5y trước

Tengok macam mana awak define watery tu. Kadang2 boleh silap. Kadang2 boleh keliru antara lebihan semen. Biphasic pattern ni beza yg jelas boleh tengok pada suhu. Lepas o, suhu akan tinggi sikit drpd sebelum o. Kalau tengok graf sis, suhu sebelum dan selepas tu dalam range yg sama. Sis boleh google biphasic pattern untuk tengok lebih jelas. 🙂

Selagi tak jatuh byk hari ok la tu...ni sy punya dulu..

5y trước

Cuba check pakai clearblue

Guna upt 10miu lg awal blh detect sis

Macam mana graf sis hari ni?

5y trước

Ni harini 20/11 punya test. Saja try opk , sekali dgn upt. Tp upt tu naik double tp verryyyyyy faintline. Tak thu nk kata -ve ke +ve 😅 Test td buat 2 bekas urine satu utk upt satu utk opk

Sy punye chart....

5y trước

awak ada pcos ke ?