Mual/Nak muntah semasa breastfeed/pam

Hi semua. Ada tak sama dengan saya, bila breastfeed atau nak pam susu je mesti nak muntah. Loya sangat tekak sepanjang menyusukan. Saya tak pregnant. Memang daripada awal baby lahir, masa dalam pantang sampai la baby 5 bulan dah sekarang, memang keje nak muntah je.

3 Các câu trả lời

sama sis . saya pun rasa mcm tu .. masa pump pun sama 🥹

4t trước

update: lepas anak dah besar, saya stop pam susu baru better sikit sis. Anak pun dah focus kat real food, menyusu pun dah kurang. Stay strong mommy 🥰