jadual pam susu

salam, saya tak lama lagi nak masuk keje dah. cuma ada soalan, macam mana saya nak pam utk simpan stok susu bebanyak ye? saya mmg banyak df je, ada sekali sekala pam tapi takleh selalu sebab bila baby asyik bangun je mesti nak susu. kalau pam susu, dpat kosongkan breast, pastu baby bangun, kena bagi yg kita pam tadi. so macam mana ya jadual utk kes nak simpan stok susu bila masuk keje nnt? #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing #Sharing_dong_Bund #Susu #stoksusu #pam #pamsusu

2 Các câu trả lời

boleh refer n study dkt ig @bestnyamenyusu or @sembangsusu or @nyusooofficial or @syoknyamenyusu . nk dptkn consultation dr dyeorg thru ws shj pun boleh. nk explain pun pnjg so baik refer ig dyeorg ni study dulu lps tu dptkn consultation ke ape. sbb klau sllu df, dpt 1-2 oz je bila pam kira byk dah. n nk train anak botol lg n nk tgk anak minum brp oz lg skli minum. byk nk kena tgk.