Mimpi Tidur Malam

Semenjak pregnant t-2 ni saya selalu termimpi anak dalam kandungan dah lahir. kenapa ya? ke mainan tidur je mimpi tu ?

1 Trả lời

Normal 😄 I pun pernah mimpi, sebab kita excited dah masuk 2nd trimester and x sabar nak jumpa baby. Kerana semua ni dlm subconscious mind kita sebab tu kita mimpi macam ni. Sebelum tidur just pray a while and selepas bangun pray a while sebagai kesyukuran (gratitude).

2y trước

Yes sebab you baca article sedih-sedig that's why mimpi pun macam tu. It's normal ya jangan risau that's why kita selalu kena berfikiran positif ❤️