Bagi muslimin untuk memudahkan delivery, insha allah

Sembahyang 5 Waktu, jgn tinggal, it's also natural excersize per day. Berzikir doa Nabi Yunus. (LA Illa haa Illah anta subhanaka inni kuntu minnal zolimin) ketahuilah maksudnye dgn penuh yakin. Perbanyakkan bersalawat dan membaca kitab quran... Insha Allah, may Allah ease everything. Doakan sekali bg semua umat nabi Muhammad saw... Termasuk saya juga. Bagi non Muslim, may god ease for all too. Continue pray,. And light excersizes.. After trimester 2-3..

7 Các câu trả lời

assalammualaikum semua sya 7w 3d normal ke ada kluar wrna coklat dan ada ikut bila sya kencing cebisan² coklat

3y trước

sy search google nrml jg mcm mn ya

terima kasih atas peringatan ❤️ semoga Allah permudahkan segala urusan buat puan juga

terima kasih banyak atas ingat dan pesanan InshaAllah 🥰

Tq sis atas perkongsian 🥰

👍🏻 tq puan

InshaAllah aamiiinn

👍🏼