Keputihan?

Semasa mengandung mmg ada keputihan ka? #firsttime #firstbaby

10 Các câu trả lời

Ye.... Sy ank no2 bi kdg2 je de kencing kotor.. Tu sebb minumn dn pemknn kita... Bnyk minum air putih.. Kerp bsuh dn tukr liners ya... Ase keputihn dh bnyk tukr jgn biar.

Awak kena bagitau nurse dan doctor sebab keputihan ni ada banyak jenis.. boleh membahayakan baby awak semasa bersalin..selalunya dr akan bagi pil untuk masukan kedalam vagina.

5y trước

Tq sis

sama mcn sy first bby...sy org kampung tak tahu apa tu pantyliner..pkai seluar dlm sj. klu bgn pagi start lh kluar keputihan yg byk. sampai basah. tp xberbau. nurse ckp normal.

5y trước

Kalau normal okay laa.. Risau juga sbb xdak pengalaman lgi..

Sme mcm sye tgh preggy 6week 4day ..keputihan ade tpi skit je ..sblom mngandung xde pon..dokter kte normal

5y trước

Haaa betul keluar mcm keputihan msa awal dlm 3week xdak lagi.. Ni dhh 6week lbh bru adaaa

Nurse kata normal... Yg tak normal kalau warna pelik2.. bau.. gatal²... ✌️

5y trước

👌😇

Pengalaman saya , ada .. Tapi x berbau .. Setiap 3 jam kena tkr panti liner ...

5y trước

Yaaa sy pon tak berbau.. Cuma risauu.. Sy pakai jugak pantyliner.. Sbb takut basah underwear

Normal. Tapi kalau banyak sangat & berbau, bagitahu doktor

5y trước

Kena rajin tukar pantyliner 🤗

Mmg akn ade..lgi² kalo kite penat n byk bjln..

yaa , tp klu gatal n berbau kena jmpa doktor

5y trước

Baik sis... Tqq tauuu❤️

Depends pada orang rasanya sis

5y trước

Tu laaa tak sma kdg2 tuu.. Sblm prgnnt xdaaa..