Scan baby 18w

Semalam sy scan 18w. Scan tgk baby tengah menonggeng macam ni 😅 normal je kan? Sbb dr kata nanti dia berpusing2. Ni kali ke 2 scan nampak dia mcm ni jugak. Yg first masa scan 13w6d. Siapa baby dia mcm ni jugak? 😂

Scan baby 18w
2 Các câu trả lời

ya Allah sbjik dgn sy.. bby girl, mcm ni juga posisi dia. gemar btul duk gini.. selesa kot sis. asal scan je bgini 😅

ahahha sama la dgn saya 20w.. baru nak mnx doc check jantina. dia nonggeng cmtu plak.. alahai anak 😂

3y trước

Baby sy pun girl. Doc cari2 jugak celah peha nampak la satu line je 🤣