Pregnant with Fibroid

Semalam scan 7weeks, Alhamdulillah nampak jantung baby kelip2.. tp doctor kata maybe ada fibroid kecik. Sesiapa ada pengalaman? Bahaya sgt ke?#firstbaby #bantusharing #mommybuntu

Pregnant with Fibroid
2 Các câu trả lời

sma lah sy bru je tadik pe scan 7minggu 2 hari tapi brkemungkinan doctor ckp sy ada fibroid,tapi dia suruh sy scan tempat lain selang 2 minggu utk memastikan btul ke tak,sbb doctor ckp dia tak blh kmpom kan sbb tu dia suruh scan blk