Upt double line , scan xnampak kantung lg

Semalam pergi scan kat klinik swasta tpi doktor ckp xde nmpk apa2 lgi. Tapi upt double line. Usia 8week. Normal ke guys mcm tu? Sya overthinking smpai beli testkit untuk check hri2. Hrini dh 3kali check.

3 Các câu trả lời

sama mcm sy smlm . dr kata kena mnum air banyak2 supaya pundi kencing penuh baru boleh nmpak kantung . tp dr try tekan² nampak juga . cuba awk try klinik lain n try tahan kencing masa scan tu . in sha Allah ade .

2mo trước

aah sy pun kena minum byk jga masa tu . 2kali scan xnmpk jga . dktr ckp dtg 2minggu lg nnti.

Kantung pun tak nampak ke? Period sis regular ke irregular ye?

2mo trước

tvs scan tu

ada scan dari bawah?

2mo trước

scan ada 2 jenis. satu yg buat dkt abdomen kita..lagi satu ikut bawah (tvs). selalunya klu abdomen xnampak, boleh buat tvs, lg clear.