URI KEBAWAH

Semalam pergi detail scan baby, Alhamdulillah baby okay and sihat serta cukup sempurna. Tapi kita pulak yang bermasalah, uri kebawah and dia cakap masih di stage 1. Ada tak cara² macam mana nak naikkan uri, huuu

9 Các câu trả lời

Klu masih 6 bulan ke atas mcm msh baru.. Uri boleh bergerak lagi.. Tp klu dh dekat due bersalin, itu yg bahaya.. Google senaman antenatal.. Jgn kuat2 Sgt, sambil tu, pujuk baby spy pusing blik ke kdudukan yg betul.. Jgn lupa doa jugak.. Insyaallah

Doc detect sy uri bawah type 1 masa 24w..doc ckp jgn risau masih boleh naik lg uri tu,tapi skrg dah 32w uri tu masih sama lg..😅xtahula bila nak naik uri tu.yg penting awk jgn angkat berat2.

4y trước

36w nti dia naik

Tx payah risau.. awal lg tu.. dgn sendiri ye ia akan berpusing.. mcm saya 6 bln baby diatas sonsang.. tapi dah nk hujung n dia dah Ada dibwh Dan uri diatas

5y trước

Nanti naik sndri yaa, hrp dia naik sndri. Kalau boleh nak brsalin normal

Sy dulu uri kat bawah tahap 4 😢 2 bulan duduk hosptal sampai masa kena oprate

4y trước

Sama la kite sis. Saya duk hosp sbulan stgh. Wpon czer tp alhamdulillah, semuanya selamat. Baby pun dah nak masuk 5bulan dah ☺

Awal lg. Sy msa detail 20w pun breach. Scan 28w ke pak Kt bwah dh .

Sis berapa week sis?katanya boleh naik keatas nanti

5y trước

Doakan saya n baby selamat yaa, tkasih awak ☺

Berurut . Sy pon pp type 1 . 😅

Boleh Google prenatal yoga

😁

5y trước

Okay, thanks sis sebab share 😘