Uri ke bawah

Hi. Saya pregnant 30weeks, first time mom. Nak tanya, ada tak cara untuk nak naikkan uri ke atas? Baru ni ada spoting darah, pergi scan tengok uri kebawah stage 1. Scan sebelum ni kat atas je elok semua. Ini kebawah pula. Ada tak tips untuk naikkan ? Selain dari mengurut. Ada tak yang macam saya? Boleh bersalin normal ke? Uri tu akan makin menurun ke bawah ke? Harap ada yang boleh membantu Thankyou!

2 Các câu trả lời

same la...sy pun nak tahu jugak..risau pulak. sis kena tahan wad x lepas spoting darah tu

Sujud lama sikit time solat