Semalam Pergi Hospital Sbb Ada Spotting Coklat..

Semalam p hospital sbb spotting.. Pastu kat sana doktor scan melalui bawah.. Nmpk kntung.. Tapi x nmpk janin.. Kandungan sekarang 8w 5d.. Normal ka kalau doc check bawah kita msa prgnant pkai mulut itik tu pastu balik makin bnyak bleeding? Kna tggu lagi 2 mggu utk scan samada kndungan menjadi atau sebaliknya... Ada yg pernah alami x?

2 Các câu trả lời

Haah...memang akan cek pakai muncung itik tu..saya 3 kali spotting..setiap kali pergi dia akan scan, cek jln samada buka atau x dan masukkan muncung itik tu utk tengok pangkal rahim kita...

5y trước

👍👍

Haah mmg akn ada darah lps masuk bnd tu..

5y trước

Betoi... Dlu pernah dh keguguran kndungan kedua.. Slps dua bln tu lekat semula... Tq sis..