39weeks . 1Day takde tanda nk bersalin 🥹

Semalam dh pergi mall jalan hampir 1jam . tpi tkde tanda apa ii lagi .. mcm mana eh? 🤣

10 Các câu trả lời

Sama la sy sis..dah 40w 3d baby xmo keluar lg baru ni sakit ingt nk bersalin rupanya false cntraction je pergi hospital jalan baru 1-2cm..balik rumah semula..keesokkan nya keluar show coklat..mybe sbb doc seluk

3t trước

Sis due bile

sama la kita 39w1d..xde tanda lg..hari2 berjalan..slowjogg,workout..die xnk kluar lg..arini checkup perot..misi tny,,awak x beranak lg ke?😂😂

sy pun dh overdue, dr bagi smpai 29hb ni.. kalau x de jgk tanda kena serah diri 30hb tu.. huhu skrg dh 40w1d.

Tunggu je hahaha. Sy turun tanda masa 39w2d..yg anak 2nd ms 40w. Mmg ngam2 je

sama la kita 🤣 tapi ni dah start sakit macam senggugut 😂

3t trước

Dah bersalin ke sis

bersama dgn suami lg cepat buke jln..byk round lg bgus

Samalah sis. Saya dh 39w3d tapi takda tanda lagi

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

sy smpai 40 weeks baru bersalin huhu

3t trước

Sama sis..esok sy serah diri