Confuse tanda nak bersalin

Walaupun ni dh baby no2 still confuse lagi 🤣 sy dh 38w 2d , knp ek kalau perut mengeras tu rasa mcm nak membuang ataupun rsa mcm teran sendiri , bila masuk toilet tkde lak emas nya 🤣😭 , kdang dh sakit perut , labur pun tk bnyk , tanda drah apa² smua tu tkde lagi , normal ke ? Atau tu mmg slh 1 tanda jgk dh nk bersalin ?

3 Các câu trả lời

macam sy 2nd baby xde turun tanda lendir darah or air ketuban pon awak. sy rasa contraction. makin lama selang masa dia makin kerap. sakit masa dkt office😅. sy drive pergi hospital. husband yg panik takut sy bersalin dlm keta. sampai hospital doctor check dh 4cm. masa tengah tggu nak masok labour room tu baru air ketuban pecah. sy bersalin masa 39w4d. 1st baby sy turun lendir darah mcm tumpah drh

tak slh ia.pun.slh satu tanda..jd jgn teran sgt..tkut kang bby terkeluar bak kata mak sy la dlu ms sy pregnant..katanya haa ni kalau nk mmbuang jgn beria.teran kang bby yg keluar.pdhal.ms.tu sy br 33 week😅mg dpmudahkan segalanya aamiin

tgk gap mse... klu mkin kerap haaa btol la tu nak bsalin dah..