baby 38 weeks

Selmt dilhairkn semlm...on gdm on insulin x dpt jmpe bby lg..bby msih at ward knk2 spe2 tau bila bby bolh kluar..

baby 38 weeks
20 Các câu trả lời

pengalaman saya dua kali bersalin bby di wad pead.. sy pula czer.. hr ke 3 ibu discharge bru sy boleh ward in dgn baby n nyusu kn bayi... dua2 stay wad ..yg sulung 14hr sbb nicu fetal disstress.gdm on ins.. yg kedua 6hari total di wad bru blik..gdm diet control... n soon ke tiga ni 25/11 ni plan czer jg gdm on insulin... hrap dimudahkan... ☺️ n tak lma jg kt wad...

sy sma mcm sis jgk..msok ubat....brsalin awal sbb gdm jgk...lps brsalin bby trus msok wad nicu...lps misi cek smua keadaan baby sihat... dlm shari atau dua hari blh blik laa baby...skli dgn ibu blik rmh

tahniah...tak pasti lah sis sya tak de pengalaman gdm insulin..sedih tak dapat tgok baby kan..pape tanya doktor or nurse..semoga dipermudahkan

sy gdm on insulin..masa bersalin pon induce..bby masuk wad juga sbb hipoglisemia iaitu kurang gula dlm bdan..duduk wad dlm 4 hari

Baby saya pun sebelum ni 3 hari warded selepas bersalin. 1 hari tu sebab on gdm. Pastu kena tambah lagi 2 hari sebab kuning

klu baby xde masalah baby bole keluar sekali bila si ibu dcaj...atas pengalaman sya gdm insulin

congratulations sis don't worry baby will be fine and both of you will be discharged home soon

Alhamdulillah, tahniah dan selamat berpantang sis 🎉🎉🎉

Tahniah dah keluar . Sy 38w5h belum keluar lagi nih

congrats sis...jd sis bersalin normal ke ceaser?