36minggu

Betol x 36mnggu dh masok 9bulan ... Adakah bby bolh kluar bile ii mase ... .. Perasaan x sbar ingin jmpe bby ...??

15 Các câu trả lời

Sy bru msuk 36w arini😊...xsbar gk nk jpe baby trsyg dlm perut ni..slalu dok mnendang kuat ajk mummy main ngn dia huhu😁

Boley Jew keluar,saya pn bersalin 36minggu doktor kabo ...9bln dh awop bersalin n alhamdullilah bby xda masaalah benda2 pn

Betol sis . . First baby saye bersalin 36week 2days 😊 Now Scnd Bby Dha 37Week 4days Tapi Tak nak Keluar Lagi 😅

Same la sis,36w... Xsbr sgt nk jumpe si comel Ni... ☺️

36w dah ckup 9blan..standby je sbb anytime bby boleh kluar

Boleh sis I delivered at 36week's 2days normal

btl tu sis.. bleh.. skang dh kire tgg mase je sis..

Any time je tue.. kena jga diri yer mummy

Thania.... Countdown la ni...

Semoga baby dan ibu sihat.