Sikap Sebenar Pasangan

Selepas berkahwin, apa perkara yang anda baru tahu tentang pasangan? Contohnya rupa-rupanya pasangan pandai masak, sangat suka menonton kartun atau tidak gemar tidur guna selimut. ? Jom kongsi!

Sikap Sebenar Pasangan
65 Các câu trả lời

Rajin bantu kerja rumah

Tak sanggup marah anak 😒

5y trước

Sama laa. Bila nampak sy marah anak, cepat² dia bawa anak dia keluar jalan². 😂

😊😇☺😅😂

suka tengok kartun

suami rajin 😂

Mandi lama 😌

kuat main game

Husband rajin kemas rumah, tapi yg tak tahan tu gila memancing sampai terpaksa sorokkan fishing rod dia.

Suami di gelar "mat sewel" so boleh bayang kn sy as wife dia mcm mne hahahaaa.. Bila serious pon dia tetap dgn perangai dia sometime waktu begurau tu mmg pecah perot layan suami haha..