Sikap Sebenar Pasangan

Selepas berkahwin, apa perkara yang anda baru tahu tentang pasangan? Contohnya rupa-rupanya pasangan pandai masak, sangat suka menonton kartun atau tidak gemar tidur guna selimut. ? Jom kongsi!

Sikap Sebenar Pasangan
65 Các câu trả lời

Husband rajin tolong dapur..lagi2 time pregnant ni..and dia sangat bertanggungjawab..Alhamdulillah

husben tido tertungging 😂 dulu couple tunang tak pernah tahu pun.. dh kahwin kantoii daaa 🤣

ingatkan skema, rupenye sweet jugak..keh33

Pas kawin baru tahu suami suka kemas rumah. Sampai skrg baju suami y basuh & sidaikan. Setiap mlm sinki suami y clear Kan. Siap basuh kain lap dapo, tau2 dah tersidai kat tingkap dapo. Hari cuti sebelum keluar mesti sapu sampah & mop lantai. Dan lagi satu suami tanam pokok apa pun hidup.

Aku dengan laki aku kawen atas pilihan keluarga... Dia seorang yg baik, pandai masak, tak suka marah... Dan paling penting dia ni ibarat lelaki budiman..aku seorang yg cepat baran... Pantang salah sikit memang naik angin aku ni... Selepas aku kawen dengan dia bermacam-macam cara aku buat untuk dia ceraikan aku... Tapi tak dia stay lagi.... . Alhamdulillah doa ayah aku ketika di mekah...dikabulkan... Alhamdulillah aku bersyukur dengan setiap apa yg Allah berikan... Aku mengandung 10 minggu sepanjang dalam tempoh ni dia jaga aku dengan baik... Rasa berdosa sangat asyik marah dia 😂😂😂😂

5y trước

Mtk maaf sungguh2 kat suami sis. Supaya proses mengandung & bersalin Allah mudahkan..