Tak Selesa

Selamat tengahari mummy² semua.. Sy nak tanya ni normal ke kalau dah dekat² nak bersalin ni bahagian bawah kita tu gatal²?? Sy taknak la layan sbb nnti takut luka pula. Kalau dh gatal tu dtg tak boleh bawa bincangg😵😵 memang tak selesa😨😨 ade mummy² dekat sini tau ke cara nak hilangkan gatal tuu?? Btw sy due tengah bulan 8 ni😊

1 Trả lời

Better bagitau pd nurse atau doc bila check up nanti. Takut keputihan teruk yg ada bay busuk, gatal, boleh kena jangkitan pd baby. Kalau tkda gatal bau busuk, maybe xda pape tp better tanya doctor jugak ye

4y trước

Thankyouu😙😙 takpe. Sbb takde pape pun. Sy pon dh bersalin 16.08 tu harii. Alhamdullillahh takde pape🤗