Kalau anda hanya diberi 1 pilihan untuk teruskan hidup...

Selamat tengah hari semua! Makan apa tu harini 😋 Jom sambil-sambil memasak ke, nak makan ke... Cuba bayangkan jika hanya ada ulaman sahaja untuk anda teruskan hidup😨 Andai katalah makanan lain habis, tak ada dah... Ulaman mana satu yang anda akan pilih?😏

Kalau anda hanya diberi 1 pilihan untuk teruskan hidup...
543 Các câu trả lời

kacang botol..boleh buat ulam..blh buat kerabu..blh buat msk lemak..blh buat mcm2.. ulam.raja pn sedap..tp kena plih satu..jd plih kcg botol

Allah.. Semua sedap. Saya dah lah hantu ulam min 🤭🤭🤭 Kalau hanya diberi satu pilihan, saya pilih ulam raja

4y trước

Of course tau min 😍🤭

semua tu sy mkn min...x kisah lhh jenis mna pon yg ada..ngadap benda sama hari ² pon x pe😁✌️

Eh ! tak bole pilih satu hahaha , kalau bole semua sis tiap ii hri pun snggup 🤤 fav ulam

kacang botol..sbb boleh buat ulam,goreng,masak lemak..🤭lagipun xberbau..

Petai saya suka tapi angin buad masa pregnant ni so better ulam raja my fav

kacang botol , skurg2nya x la bau hari2 🤣 walaupun suke gile petai

kalau 1 ja. ulam raja kalau lebih. petai, ulam raja, kacang botol, kerdas

ulam raja tpi tu la kacang botol & petai pun sedap masalah nye 😂

Fev petai Tpi ulam raja pon jdi pilih utama jgk